POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
3v

Uppgifter: United vill ha Leicesters mittfältsstjärna

Manchester United tappade inför säsongen Ander Herrera till Paris Saint-Germain och även Marouane Fellaini lämnade i januari för spel i Kina. Laget har inte ersatt någon av dessa två men nu skriver både The Sun och Mirror att lösningen kan finnas i Leicesters mittfältsstjärna James Maddison, 22.

Den tidigare Coventry och Norwich-spelaren har under sin tid i Leicester växt till en bärande spelare och assisterade senast Jamie Vardy i lördagssegern mot nykomlingarna Sheffield United.

Ole Gunnar Solskjaer ska vara imponerad av mittfältarens kreativitet, intensitet och dedikation. Men vid en affär kommer United få slanta upp en rejäl summa. Enligt sajterna kan Maddison kosta minst 80 miljoner pund.

Manchester United har fortsatt problem att hitta formen under inledningen av Premier League-säsongen. Efter en stark 4-0 vinst mot Chelsea i premiären har laget tappat ledning mot Wolverhampton följt av en förlust mot Crystal Palace under gårdagen.

 

Publicerad 2019-08-25 kl 11:06

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå