POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
7v

Olsen öde kan avgöras i dag – Roma uppges ha möte med Serie A-klubben

Under gårdagen rapporterade Sky att Roma förhandlar med Cagliari om en övergång för Grégoire Defrel, där Roma vill värva anfallaren av klubben från Sardinien. Då Cagliari är ute efter en målvakt, eftersom förstemålvakten Alessio Cragno är borta i fyra månader med en skada, menade Sky att Olsen var ett alternativ.

Nu rapporterar Sportitalia att de både klubbarna förväntas att mötas under dagen för att diskutera affären. Ett lån för svensken är aktuellt och diskussionerna förväntas kretsa kring hur lönen ska fördelas mellan klubbarna.

Olsen kom till Roma förra sommaren och hans nuvarande kontrakt sträcker sig till 2023.

Publicerad 2019-08-28 kl 07:51

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå