Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Mandzukic nobbar PSG

Sillybloggen

Kroatiske anfallaren Mario Mandzukic, 33, har i sommar spekulerats vara på väg bort från Juventus. Under en period verkade anfallaren vara på väg till Manchester United, men den flytten uteblev när det engelska transferfönstret slog igen.

Nu uppger även italienska Sky att ytterligare en möjlig flytt för anfallaren inte blir av – till Paris Saint-Germain. Kroaten ska själv ha nobbat en övergång till den franska storklubben, som är ute efter förstärkning till anfallsstallet efter skada på Edinson Cavani och osäkerhet kring Neymars status i klubben.

Mandzukic ska dock inte ha velat ta ett förhastat beslut, även om han riskerar att lämnas utanför Juventus Champions League-trupp, då klubben just nu har en väldigt bred trupp med flera stjärnspelare. Mandzukic satt även på bänken i 90 minuter i premiärsegern mot Parma i Serie A och rankas möjligen inte speciellt högt av Maurizio Sarri.

Annons

Mandzukic har avtal med Juventus till sommaren 2021. Anfallaren anslöt under 2015 till Turinklubben från Atlético Madrid.

Publicerad 2019-08-29 07:33

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto