Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Olsen närmar sig övergång - har accepterat flytt till Sardinien

Sillybloggen

Landslagsmålvakten Robin Olsen inledde förra säsongen som ordinarie i Roma, men tappade under vårsäsongen sin startplats och fick nöta bänk. I sommar har målvakten kopplats ihop med en flytt till en rad olika klubbar och fanns inte med i lagets matchtrupp i premiären förra helgen i Serie A.

Nu uppges det hetaste alternativet vara en flytt till Cagliari och Sardinien. Sportitalia uppgav under onsdagen att parterna skulle träffas samma dag för att diskutera ett lån och hur lönen ska fördelas mellan klubbarna.

Nu rapporterar italienska tidningen Corriere dello Sport att “Olsen är nästan klar för Cagliari” och att svensken ska ha accepterat en flytt till klubben. Däremot ska det fortsatt pågå förhandlingar om uppdelningen av lönen.

Olsen blev förra säsongen noterad för 27 matcher i Serie A. Svensken anslöt förra sommaren till Roma från FC Köpenhamn och har kontrakt med den italienska klubben fram till sommaren 2023.

Annons
Publicerad 2019-08-29 07:48

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto