Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Olsen presenteras inom kort - kan göra debut mot Inter

Sillybloggen

Sveriges landslagsmålvakt Robin Olsen ser ut att närma sig ett klubbyte i Italien. Italienska tidningen Corriere dello Sport uppgav under torsdagen att Olsen är nära en utlåning från Roma till Cagliari och att han ska ha accepterat en flytt till Sardinien. Däremot pågick fortsatt förhandlingar om uppdelningen av svenskens lön.

Nu uppger italienska tidningen Gazzetta dello Sport att lånet under torsdagen blev “definitivt klart” och att Cagliari betalar en del av Olsens årslön på runt en och en halv miljoner euro. Olsen förväntas nu, inom kort, presenteras av Cagliari och kan därmed redan på söndag göra debut för klubben mot Inter i Serie A. Corriere dello Sport har liknande uppgifter och rapporterar att Olsen under fredagsförmiddagen anländer till Sardinien.

Cagliari slutade förra säsongen på 15:e-plats i Serie A och föll i premiären förra helgen med 1-0 mot nykomlingen Brescia i den italienska högstaligan. I laget spelar sedan tidigare bland annat förre Roma- och Inter-spelaren Radja Nainggolan.

Annons

Olsen stod under förra säsongen för 27 framträdanden med Roma i Serie A. Svensken anslöt sommaren 2018 från FC Köpenhamn och har kontrakt med den italienska huvudstadsklubben fram till sommaren 2023.

Publicerad 2019-08-30 08:19

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto