POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Uppgifter: Ancelotti öppnar upp dörr för Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, 37, skrev i december i fjol på ett nytt kontrakt med Los Angeles Galaxy över 2019. Ibrahimovic blev därmed en så kallad “designated player”, vilket innebär att han numera är en spelare som inte innefattas av ligans lönetak och hittills är han den här säsongen noterad för 22 mål på 22 ligamatcher.

Nu rapporterar däremot engelska tidningen The Sun att det åter finns europeiskt intresse för svensken. Enligt tidningen har Napoli-tränaren Carlo Ancelotti öppnat upp en dörr för att plocka in Ibrahimovic till Napoli och Serie A. Detta vid Ibrahimovics kontrakts slut efter MLS-säsongen. Tidningen menar att Ibrahimovic inte planerar att avsluta karriären och att en flytt till Napoli därmed kan vara aktuell.

Ibrahimovic kopplades även i fjol ihop med en flytt tillbaka till bland annat Milan, men förlängde alltså då i stället sitt kontrakt och blev kvar i USA. 37-åringen har tidigare representerat Juventus, Inter och Milan i italiensk fotboll.

 

Publicerad 2019-09-01 kl 13:15

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå