Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Ancelotti öppnar upp dörr för Ibrahimovic

Sillybloggen

Zlatan Ibrahimovic, 37, skrev i december i fjol på ett nytt kontrakt med Los Angeles Galaxy över 2019. Ibrahimovic blev därmed en så kallad “designated player”, vilket innebär att han numera är en spelare som inte innefattas av ligans lönetak och hittills är han den här säsongen noterad för 22 mål på 22 ligamatcher.

Nu rapporterar däremot engelska tidningen The Sun att det åter finns europeiskt intresse för svensken. Enligt tidningen har Napoli-tränaren Carlo Ancelotti öppnat upp en dörr för att plocka in Ibrahimovic till Napoli och Serie A. Detta vid Ibrahimovics kontrakts slut efter MLS-säsongen. Tidningen menar att Ibrahimovic inte planerar att avsluta karriären och att en flytt till Napoli därmed kan vara aktuell.

Ibrahimovic kopplades även i fjol ihop med en flytt tillbaka till bland annat Milan, men förlängde alltså då i stället sitt kontrakt och blev kvar i USA. 37-åringen har tidigare representerat Juventus, Inter och Milan i italiensk fotboll.

Annons

 

Publicerad 2019-09-01 13:15

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto