Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Klart: Filip Rogic säljs till rysk klubb

Sillybloggen

Nu står det klart att den ryska klubben FC Orenburg köper Filip Rogic. Rogic lämnar därmed Örebro som han kom till inför säsongen 2017.

Enligt SportExpressen ska kontraktet sträcka sig över två år med en option på ytterligare ett år.

Totalt har det blivit 23 mål och 12 assist på 80 matcher med klubben.

Rogic tackar ÖSK genom sin instagram.

– Jag vill ge ett stort tack till Örebro och de fantastiska supportrarna. Jag har uppskattat allt stöd under dessa år och det var ett nöje ett jobba med fantastiska spelare och tränare. Jag är också stolt över att min resa fortsätter i Ryssland och FC Orenburg. Jag kommer ge allt för den här klubben. Ett stort tack till alla som gjorde det här möjligt, skriver han.

Örebros tränare Axel Kjäll har också tackat av sin spelare via ÖSK:s hemsida.

Annons

– Det är med blandade känslor vi säger hej då till Filip. Vi är glada för hans skull att få komma utomlands och utvecklas som spelare, men vi kommer samtidigt att sakna honom i klubben. Hans förmåga att alltid ge allt i alla situationer har gjort honom till en publikfavorit och han har varit en viktig stomme i laget. Vi ser fram emot att följa hans utveckling i framtiden och han är alltid välkommen tillbaka till ÖSK Fotboll, säger Kjäll.

Publicerad 2019-09-02 17:53

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto