POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Officiellt: Mchitarjan lånas ut till Roma

Henrich Mchitarjan lämnade Borussia Dortmund för spel i Manchester United inför säsongen 2016/2017 men succén uteblev. Efter två säsonger ingick han i en bytesaffär med Arsenals Alexis Sanchez men 30-åringen har inte heller lyckats i London-klubben.

För att få fart på karriären igen har mittfältaren från Armenien nu blivit klar för Roma på lån. Avtalet sträcker sig, liksom Chris Smalling och Nikola Kalinic över en säsong. Kalinic blev klar tidigare under dagen.

Publicerad 2019-09-02 kl 19:33

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå