Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Kiese Thelin nära ny klubb - kan få möta MFF

Sillybloggen

Isaac Kiese Thelin, 27, var under fjolårssäsongen utlånad från Anderlecht till Bundesliga-klubben Bayer Leverkusen. I den Tyskland uteblev dock framgången och anfallaren fick vända tillbaka till Belgien. Men när nu övergångsfönstret lider mot sitt slut kan det bli en ny klubbadress, enligt HLN.

Uppgifterna gör gällande att svensken är på väg till FC Köpenhamn. Även danska BT uppger att Kiese Thelin är nära den danska storklubben, men har inga uppgifter om det rör sig om lån eller köp.

I FCK finns redan svenskarna Karl-Johan Johnsson, Pierre Bengtsson och Sotirios Papagiannopoulos. Skulle Kiese Thelin hamna i Köpenhamn får han möta Malmö FF, som han tidigare spelat för. Lagen lottades mot varandra i Europa League-gruppspelet.

Kiese Thelin har gjort 28 landskamper för Sverige och noterats för tre mål. Han är inte med i Janne Anderssons trupp till mötena med Färöarna och Norge i veckan.

Annons
Publicerad 2019-09-02 07:53

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto