POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Uppgifter: PSG kan göra rockad - närmar sig värvning från Real Madrid

Det kan hända grejer i Paris Saint-Germain under övergångsfönstret allra sista dag. Enligt RMC Sport är Mauro Icardi så gott som klar för klubben, men Sky Sports hävdar att det är fler spelare på väg in – och möjligtvis ut.

Sky skriver att klubben är nära att värva Keylor Navas från Real Madrid och i den affären kan Alphonse Areola gå åt motsatt håll. Vidare skriver Sky Sports att belgaren Thomas Meunier mycket väl kan landa i Juventus innan transferfönstret slår igen. I Meunier-affären skriver Sky att Mattia De Sciglio kan gå åt motsatt håll.

Publicerad 2019-09-02 kl 11:49

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå