POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Neymar uppges leta kryphål för att lämna PSG - kan bryta kontraktet

Neymar har försökt att få till en flytt från PSG nästan hela sommaren. Tillslut blev han kvar i den franska klubben, men nu uppger Mundo Deportivo att brassen försöker att lämna klubben nästa sommar istället.

Enligt tidningen har stjärnan hittat en regel i Fifas regelverk som gör det möjligt för spelare att bryta kontraktet med sin klubb om man är yngre än 27 år gammal och har spelat i klubben i tre år utan att förlänga sitt kontrakt. Det skulle kunna göra att Neymar kan bryta sitt kontrakt med PSG nästa sommar, när han har varit i klubben i tre år.

Skulle han göra det kommer Fifa att få bestämma summan Neymars nya klubb ska betala till PSG i kompensation. Enligt Mundo Deportivo har brasilianska advokater som jobbar för Neymar kommit fram till att summan kommer att landa på runt 170 miljoner euro. Om han vill bryta sitt kontrakt måste han göra det inom 15 dagar efter att PSG spelat sin sista match på säsongen.

Både Real Madrid och Barcelona ryktades vara intresserade av att värva brassen under sommaren, där Barcelona sades vara närmast att komma överens med PSG om ett pris.

Publicerad 2019-09-04 kl 14:23

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå