Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Neymar uppges leta kryphål för att lämna PSG - kan bryta kontraktet

Sillybloggen

Neymar har försökt att få till en flytt från PSG nästan hela sommaren. Tillslut blev han kvar i den franska klubben, men nu uppger Mundo Deportivo att brassen försöker att lämna klubben nästa sommar istället.

Enligt tidningen har stjärnan hittat en regel i Fifas regelverk som gör det möjligt för spelare att bryta kontraktet med sin klubb om man är yngre än 27 år gammal och har spelat i klubben i tre år utan att förlänga sitt kontrakt. Det skulle kunna göra att Neymar kan bryta sitt kontrakt med PSG nästa sommar, när han har varit i klubben i tre år.

Skulle han göra det kommer Fifa att få bestämma summan Neymars nya klubb ska betala till PSG i kompensation. Enligt Mundo Deportivo har brasilianska advokater som jobbar för Neymar kommit fram till att summan kommer att landa på runt 170 miljoner euro. Om han vill bryta sitt kontrakt måste han göra det inom 15 dagar efter att PSG spelat sin sista match på säsongen.

Annons

Både Real Madrid och Barcelona ryktades vara intresserade av att värva brassen under sommaren, där Barcelona sades vara närmast att komma överens med PSG om ett pris.

Publicerad 2019-09-04 14:23

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto