POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Uppgifter: PSG kan snuva Tottenham på Dybala

Paulo Dybala ryktades vara på väg bort från Juventus under sommaren och han placerades i bland annat Manchester United och Tottenham. Men när övergångsfönstret stängde var argentinaren alltjämt kvar i ”den gamla damen”.

Enligt Sky Sports hoppas Tottenham kunna knyta till sig den 25-årigen i vinter. Men Sky, som i sin tur hänvisar till Sunday Express, uppger samtidigt att ”Spurs” får konkurrens. Uppgifterna gör gällande att PSG kan snuva Tottenham på stjärnan i januari.

Dybala har gjort ett inhopp för Juventus såhär långt in på säsongen.

Publicerad 2019-09-08 kl 16:23

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå