POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Uppgifter: van Dijk fördubblar sin lön med nytt kontrakt - tack vare Maguire

Virgil van Dijk ser ut att skriva på ett nytt kontrakt med Liverpool. Mittbacken, som skrev ett femårsavtal när han anlände i början av förra året, kommer enligt Daily Mirror att skriva på ett nytt sexårsavtal med Liverpool, som knyter honom till Merseysideklubben fram till 2025.

Enligt tidningen kommer han också att fördubbla sin lön från 125 00 pund i veckan till 200 000 pund i veckan, samt extra klausuler som kan ge mittbacken en dubblering av hans lön Det är något som kan ha påverkats av en annan mittback. För enligt tidningen är det Harry Maguires flytt till Manchester United och kontraktet han skrev med klubben som ger honom 190 000 pund i veckan som satte riktmärket för van Dijks representanter i förhandlingarna med Liverpool.

Van Dijk är en nyckelfigur i det Liverpool som förra säsongen vann Champions League och blev utsedd till turneringens bästa spelare i förra veckan. Under sina 1,5 år i klubben har han noterats för 78 matcher och åtta mål.

Publicerad 2019-09-08 kl 10:03

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå