Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Mats Gren vill återvända till fotbollen - söker sportchefsroll i Göteborgsklubb

Sillybloggen

Förra året fick Mats Gren gå från rollen som sportchef i IFK Göteborg efter att klubben haft en tung säsong i allsvenskan. Gren och tränaren Poya Asbaghi fick tung kritik för att spelartruppen inte presterade när Blåvitt blev indragna i en bottenstrid.

Då fick gren gå från sitt jobb, medan Asbaghi stannade och i år vänt trenden till en positiv. Men nu kan Gren vara på väg tillbaka in i

Minboll.se rapporterar att Gren är en av de som sökt sportchefsjobbet i Örgryte. Klubben har letat efter en sportchef den senaste tiden och enligt sajten är Gren en av personerna som varit intresserad av att ta över.

Gren vill inte kommentera uppgifterna för sajten, men har tidigare sagt till Aftonbladet att han gärna återvänder till att arbete i fotbollen igen.

– Det är nog en sportchefsroll som jag tycker är mest intressant efter en annan möjlighet inom fotbollen som jag hoppas kommer bli verklighet, sa han till tidningen i maj.

Annons

Gren har tidigare också varit tränare i FC Vaduz, Vejle och J-Södra.

Publicerad 2019-09-10 13:06

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto