POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Inter-anfallarens agent: "Hade varit underbart att se honom i Barcelona"

Lautaro Martinez gick till Inter inför förra säsongen och under sitt debutår i den italienska storklubben svarade han för nio mål på 35 framträdanden. För sina prestationer på planen blev han också uttagen i det argentinska landslaget och där har han öst in mål. 22-åringen har svarat för 12 mål på 14 landskamper.

Den här säsongen har han också fått en smakstart i sitt klubblag med ett mål på två matcher. Hans agent, Beti Yaque, önskar dock att se sin klient i andra färger än blåsvart. Yaques drömklubb för Martinez är Barcelona.

– Det hade varit underbart att se honom spela med Lionel Messi i Barcelona, säger agenten till TyC Sports enligt Football-Italia.

Publicerad 2019-09-11 kl 23:35

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå