POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Uppgifter: Beckham har kontaktat Messi – erbjuder ”enormt avtal” för MLS-flytt

I förra veckan rapporterade spansk media att Lionel Messi har en klausul i kontraktet som gör det möjligt för honom att lämna Barcelona för en mindre liga i sommar. Det skulle göra det möjligt för argentinaren att flytta till bland annat Japan, som Andres Iniesta, eller Qatar, som Xavi Hernandez.

Men det ger också möjligheten att flytta till MLS, vilket Messi nu ser ut att kunna göra. Enligt Barcelonabaserade radiokanalen Catalunya Radio har David Beckham kontaktat Messi i ett försök att värva honom till Inter Miami. Laget kommer att spela i den amerikanska ligan från och med nästa säsong och Beckham har ryktats leta efter stora namn inför premiären.

Enligt den spanska radiokanalen ska Beckham ha erbjudit en ”enorm affär” för Messi att göra flytten till Florida. Samtidigt har Beckham tidigare sagt att det kan bli svårt att locka de allra största namnen, men nu ser det ut som att han ändå gör ett gott försök.

Inter Miami har för tillfället tre spelare under kontrakt, där två av de är utlånade inför lagets premiär nästa vår.

Publicerad 2019-09-11 kl 09:42

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå