POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Officiellt: Chelsea förlänger med PL-debutant

Chelsea-tränaren Frank Lampard hyllade under försäsongen Billy Gilmour, som då fick chansen att visa upp sig i A-laget. Den 18-årige skotten, som förra säsongen fick speltid med klubbens U23-lag, fick därefter göra Premier League-debut med ett kort inhopp mot Sheffield United och belönas nu med ett nytt kontrakt.

Chelsea meddelar att Gilmour har skrivit på ett kontrakt över fyra år till sommaren 2023, något mittfältaren uttrycker stor glädje över.

– Det är väldigt roligt för mig och min familj att jag har skrivit på ett fyraårskontrakt med klubben. Franke har kommit in och alla tränar hårt, samtidigt som det är en hög standard på allt vi gör. Det är en rolig framtid som väntar och jag ska arbeta hårt för att förhoppningsvis få fler chanser, säger han i en kommentar på Chelseas hemsida.

Gilmour kom sommaren 2017 till Chelsea från Rangers.

Publicerad 2019-09-12 kl 18:49

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå