Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Pochettino om stjärnan: "Han har alltid varit lycklig här"

Sillybloggen

Tottenhams danske mittfältsstjärna Christian Eriksen har under en längre tid rapporterats vara aktuell för en flytt från London. Dansken bekräftade i början av juni att han kunde tänka sig en flytt i sommar, men blev än dock i slutändan kvar i Londonklubben.

– Jag känner att jag är på en plats i min karriär, där jag kanske vill prova på något nytt, sa han till danska tidningen Ekstra Bladet då. 

– Jag har den största respeketen för allt som skett i Tottenham och det skulle inte vara negativt att vara kvar, men jag har sagt att jag vill prova något nytt, fortsatte han.

Nu uttalar sig Tottenham-tränaren Mauricio Pochettino om mittfältaren. Han menar att Eriksen trivs och alltid har trivts bra i Spurs.

– Han har alltid varit lycklig här. Självklart har alla egna mål och utmaningar, men det är som jag sa innan Arsenal-matchen att han har rätt fokus. Det är anledningen till att jag tog ut honom, säger Pochettino enligt Sky Sports.

Annons

– Han är en så viktig spelare för oss och en spelare vi uppskattar mycket. Han är glad här och om han kan spela, så kommer han att göra det. Alla beslut tas utifrån prestationer, fortsätter han.

Eriksen anslöt under sommaren 2013 till Tottenham från Ajax. Den här säsongen är han noterad för ett mål på fyra matcher i Premier League.

Publicerad 2019-09-12 23:40

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto