POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Uppgifter: Menez aktuell för Ligue 2-klubb

Tidigare franske landslagsmannen Jeremy Menez, 32, skördade under flera år framgångar i bland annat Roma, Paris Saint-Germain och Milan, men lämnade under vintern 2018 turkiska Antalyaspor och europeisk fotboll för spel i mexikanska America. Nu är anfallaren kontraktslös och möjligen aktuell för en flytt tillbaka till Frankrike.

Franska tidningen Le Parisien uppger att Menez vill spela för en fransk klubb och att han nyligen träffade Ligue 2-jumbon Paris FC. Alla parter ska vara intresserade av en lösning, men däremot skriver tidningen att Menezs lön möjligen skulle kunna bli ett problem, då övriga spelare i klubben har en bra mycket lägre lön än den Menez senast har haft.

Publicerad 2019-09-12 kl 16:55

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå