POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Uppgifter: PSG-stjärna nära nytt avtal

Paris Saint-Germains italienske landslagsmittfältare Marco Verratti rapporteras vara aktuell för en kontraktsförlängning. Calciomercato.com uppger att mittfältaren är i slutfasen av diskussioner med klubbens ledning om ett avtal fram till sommaren 2024 värt tolv miljoner euro, drygt 128 miljoner kronor per säsong.

Uppgifterna gör dessutom gällande att Verratti har blivit lovad att få ta över kaptensbindeln efter Thiago Silva, som blir 35 år gammal i år och endast har kontrakt med klubben fram till nästa sommar.

Verratti anslöt under 2012 till PSG från Pescara och har sedan dess växt ut till en av lagets stora stjärnspelare.

Publicerad 2019-09-12 kl 16:31

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå