POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Uppgifter: Hazard och Courtois önskan - värva Kante istället för Pogba

Real Madrids tränare Zinedine Zidane har gjort stora värvningar i sommar, men är inte helt nöjd. Real har länge haft ett gott öga till Paul Pogba, men med bortfall i laget, så som utlånade Dani Ceballos, behöver det spanska topplaget rusta upp på mittfältet. 

De tidigare Chelseaspelarna Thibaut Courtois och Eden Hazard sägs ha berättat för sina vänner, enligt The Athletic. De tror att N’Golo Kante skulle vara en spelare som lever upp till Zidane och lagets behov.

Om Zidane är intresserad av att värva fransmannen måste han öppna den stora plånboken, då spelaren för tillfället är Chelseas dyraste spelare. Kante har ett långtidskontrakt med en lön på 290,000 euro i veckan, cirka 3 miljoner kronor. Han anlände till klubben från Leicester sommaren 2016.

Publicerad 2019-09-13 kl 13:20

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå