POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
3v

Uppgifter: Arsenal intresserat av Håland

De senaste månaderna har Arsenal visat intresse för att rekrytera från Österrikes högsta liga, skriver Football.london. Engelsmännen ska ha fått upp ögonen speciellt för norrmannen Erling Braut Håland, 19, och Dominik Szoboszlai. Efter vinsten i gårdagens Champions League-match mot Genk gjorde båda spelarna bra ifrån sig. 

Håland gjorde ett hattrick, och även Szoboszlai fick näta två gånger. Enligt hemsidan ska laget sedan tidigare kontaktat klubben om Szoboszlai om en eventuell flytt till London-jätten. Spelaren själv ska ha uttryckt att han inte vill att bytet ska ske innan slutet av nästa säsong då 18-åringen vill etablera sitt spel ytterligare i Salzburg. 

Publicerad 2019-09-18 kl 14:57

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå