Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Talang nobbar nytt avtal - kan bli dyraste tysken genom tiderna

Sillybloggen

Bayer Leverkusens tyske talang Kai Havertz, 20, tog redan förra hösten en plats i det tyska A-landslaget med debut i ett träningsmöte med Peru. Under senaste landslagssamlingen fick 20-åringen hoppa in mot både Nederländerna och Nordirland, samtidigt som han även fortsatt att göra bra ifrån sig med Leverkusen i Bundesliga.

Nästa sommar kan han bli dyraste tysken genom tiderna.

Det är tyska tidningen Bild som uppger att Havertz, som har avtal med Leverkusen fram till sommaren 2022, har nobbat en kontraktsförlängning med ett år för att han i stället vill lämna Leverkusen nästa sommar. Enligt tidningen kan det, vid flytt, bli en rekordförsäljning för Leverkusen värd 100 miljoner euro, lite mer än en miljard svenska kronor, vilket skulle göra talangen till dyraste tysken genom tiderna.

Manchester Citys Leroy Sané är just nu den dyraste tysken genom tiderna, då Schalke 04 sålde yttern till City för drygt 50 miljoner euro, drygt 535 miljoner kronor.

Annons

Havertz är den här säsongen noterad för ett mål på fyra matcher i Bundesliga.

Publicerad 2019-09-18 09:01

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto