POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
3v

Uppgifter: Talang nobbar nytt avtal - kan bli dyraste tysken genom tiderna

Bayer Leverkusens tyske talang Kai Havertz, 20, tog redan förra hösten en plats i det tyska A-landslaget med debut i ett träningsmöte med Peru. Under senaste landslagssamlingen fick 20-åringen hoppa in mot både Nederländerna och Nordirland, samtidigt som han även fortsatt att göra bra ifrån sig med Leverkusen i Bundesliga.

Nästa sommar kan han bli dyraste tysken genom tiderna.

Det är tyska tidningen Bild som uppger att Havertz, som har avtal med Leverkusen fram till sommaren 2022, har nobbat en kontraktsförlängning med ett år för att han i stället vill lämna Leverkusen nästa sommar. Enligt tidningen kan det, vid flytt, bli en rekordförsäljning för Leverkusen värd 100 miljoner euro, lite mer än en miljard svenska kronor, vilket skulle göra talangen till dyraste tysken genom tiderna.

Manchester Citys Leroy Sané är just nu den dyraste tysken genom tiderna, då Schalke 04 sålde yttern till City för drygt 50 miljoner euro, drygt 535 miljoner kronor.

Havertz är den här säsongen noterad för ett mål på fyra matcher i Bundesliga.

Publicerad 2019-09-18 kl 09:01

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå