Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Chelsea förlänger med talanger - vill bygga nytt under Lampard

Sillybloggen

Chelsea-ikonen och huvudtränaren Frank Lampard har under inledningen av den här säsongen gett flera unga spelare chansen i Premier League. Nu uppger The Guardian att Londonklubben planerar att bygga vidare på det, då det nu ska föras samtal med anfallaren Tammy Abraham och backen Fikayo Tomori om nya femårskontrakt.

Om kontraktsförlängningarna går i lås förväntas Abraham få en mer än dubbelt så hög lön än de 50 000 pund, drygt 606 000 kronor, som han har nu i veckan. Det skulle kunna ses som en belöning efter anfallarens sju mål på de inledande fem ligamatcherna. Tomori har i sin tur förstås inte haft samma lycka framför mål, men däremot slagit sig in i Chelseas A-lag och fått speltid i både Premier League och Champions League.

Dessutom ska även Callum Hudson-Odoi, som snart är tillbaka efter skada och i vintras spekulerades vara nära en övergång till Bayern München, vara aktuell för att skriva på ett kontrakt över fem år med Chelsea. Detta då The Guardian menar att talangen förväntas få en framträdande roll i Lampards truppbygge.

Annons

En annan ung Chelsea-spelare som fått gott om speltid i år är även Mason Mount. Han skrev dock redan i mitten av juli på ett nytt avtal till sommaren 2024.

Publicerad 2019-09-19 07:34

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto