Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: David Silva nära att bli Beckhams första stora värvning till Miami

Sillybloggen

David Silva meddelade i somras att han kommer att lämna Manchester City efter säsongen, när han har genomfört sitt 10:e år i klubben. Nu verkar han ha sin nästa klubbadress redo.

Independent skriver nämligen att spanjoren blir David Beckhams första värvning i Inter Miami. Enligt tidningen är mittfältaren intresserad av att bli klubbens affischnamn och ska vara nära att ansluta till klubben.

David Beckham ska vara intresserad av Silva för att han kan väcka intresse i Floridas latinamerikanska befolkning och engelsmannen ska även förstå betydelsen för en MLS-klubb av att ha ett stort namn. Detta eftersom han själv en gång i tiden var ett stort namn i MLS när han gick till LA Galaxy.

Silva är en av de mest framgångsrika spelarna i Premier League-eran och har vunnit fyra ligatitlar, två FA Cup-titlar och fyra ligacuptitlar. Han har dessutom vunnit ett VM och två EM med Spaniens landslag.

Annons
Publicerad 2019-09-19 18:24

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto