POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
3v

Uppgifter: Manchester United och Bayern München följer tränare

Paris Saint-Germains tyske tränare Thomas Tuchel ledde, mellan 2015 och 2017, Borussia Dortmund, efter flera år som huvudtränare i Mainz. Tuchel vann aldrig Bundesliga med klubben, men däremot en tysk cuptitel 2017 och fick än dock under 2018 ta över PSG och ledde laget direkt till seger i franska Ligue 1.

I framtiden kan det dock bli en återkomst till Tyskland eller ett uppdrag i England.

Franska tidningen L’Equipe rapporterar att både Manchester United och Bayern München håller ögonen på tysken, som i veckan firade en stor triumf genom att, utan Kylian Mbappé, Neymar och Edinson Cavani, besegra Real Madrid med 3-0 i Champions League-gruppspelet.

Publicerad 2019-09-20 kl 09:05

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå