POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
3v

Uppgifter: Manchester Uniteds matchhjälte får nytt avtal - höjer lönen rejält

Manchester Uniteds anfallstalang Mason Greenwood, 17, fick redan i fjol göra debut i Premier League och gjorde totalt tre ligamatcher under säsongen. I år har han fått ännu större förtroende med spel i redan fyra ligamatcher och under torsdagen gjorde han sitt första mål för säsongen i 1-0-segern mot Astana i Europa League-gruppspelet.

Nu uppger engelska tidningen The Sun att spelaren belönas med ett nytt avtal innan 18-årsdagen, den 1 oktober i år, vilket förväntas ge ett rejält lönelyft från 800 pund, drygt 9 700 kronor i veckan till 25 000 pund, drygt 300 000 kronor i veckan.

Manchester United ställs härnäst på söndag mot West Ham borta i Premier League.

Publicerad 2019-09-20 kl 08:44

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå