POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
3v

Uppgifter: Lazio i kontakt med Gattuso – kan sparka Inzaghi efter tunga starten

Gennaro Gattuso lämnade i somras tränaruppdraget i Milan när han inte fick förnyat förtroende i klubben.  Sedan dess uppges han ha varit i kontrakt med både Lazio och Nantes, men sitter ännu utan tränarjobb.

Nu uppger Il Messaggero att Lazio har förnyat sitt intresse för Gattuso. Enligt tidningen funderar Romklubben på att sparka tränaren Simone Inzaghi efter en tung inledning på säsongen med bara en seger i både ligan och förslut i Europa League mot Cluj i veckan.

Presidenten Claudio Lotito ska därför återigen ha kontaktat den förra Milantränaren för att ha en ersättare ifall klubben beslutar sig för att sparka Inzaghi. Ironiskt nog togs den förra kontakten med Gattuso när Inzaghi själv såg ut att bli Gattusos ersättare i Milan, men Milanoklubben valde istället Marco Giampaolo som ny tränare.

Publicerad 2019-09-21 kl 12:16

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå