Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Argentinsk storklubb redo att erbjuda Ibrahimovic kontrakt

Sillybloggen

Zlatan Ibrahimovic, 37, är just nu glödhet i MLS. Svensken är i år noterad för 27 mål på 26 ligamatcher och elva mål på de senaste sju matcherna i ligaspelet. Samtidigt är Los Angeles Galaxy på väg mot slutspel, men med vetskapen om att Ibrahimovics avtal går ut efter den här säsongen. Ännu är det oklart vad som händer efter det.

Nu rapporterar spanska tidningen Marca att argentinska storklubben Boca Juniors är intresserat av att knyta till sig svensken. Boca Juniors förväntas framöver ge svensken ett konkret erbjudande för en flytt till Argentina. Uppgifterna gör gällande att både Bocas ägare Daniel Angelici och sportchefen Nicolas Burdisso ska ha gett grönt ljus till värvningen. Detta också med anledning av att en stjärnvärvning av Ibrahimovic även skulle stärka chanserna till omval i presidentvalet i december.

Uppgifterna dementerades dock senare under onsdagen av Zlatans agent, Mino Raiola. På sin twitter skrev Railoa: “Jag har aldrig erbjudit Ibrahimovic till Boca Juniors eller någon annan #fakenews”. 

Annons

Roma-ikonen Daniele De Rossi överraskade i somras med att skriva på för klubben och har kontrakt fram till sommaren 2020. Boca Juniors slutade i fjol på tredjeplats i den argentinska högstaligan, men toppar i år – efter sju omgångar – tabellen.

Ibrahimovics Galaxy ställs härnäst natten till torsdagen mot Real Salt Lake i MLS.

Publicerad 2019-09-25 15:41

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto