POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Vertonghen har utgående avtal: "Har ett par bra år till i mig"

Tottenhams belgiske back Jan Vertonghen, 32, har kontrakt över den här säsongen, men kan mycket väl stanna i klubben längre än så. 32-åringen berättar nu att han fortfarande känner sig ung och att han inte bryr sig om kontraktssituationen.

– Jag är inte orolig över min ålder. Jag känner mig relativt ung och det (kontraktssituationen) påverkar inte mig, säger han enligt engelska tidningen The Telegraph och fortsätter:

– Jag vill spela så många matcher som möjligt på högsta möjliga nivå. Det är det vi gör nu och det är det vi gör mot Bayern München.  Jag är väldigt ambitiös och känner att jag har ett par bra år till i mig. Det är definitivt så jag känner nu. Jag hoppas att jag kan hjälpa laget så länge som möjligt.

Vertonghen är den här säsongen noterad för fem matcher i alla turneringar och kom till Tottenham under sommaren 2012 från nederländska storklubben Ajax.

Publicerad 2019-10-01 kl 10:10

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå