Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Vertonghen har utgående avtal: "Har ett par bra år till i mig"

Sillybloggen

Tottenhams belgiske back Jan Vertonghen, 32, har kontrakt över den här säsongen, men kan mycket väl stanna i klubben längre än så. 32-åringen berättar nu att han fortfarande känner sig ung och att han inte bryr sig om kontraktssituationen.

– Jag är inte orolig över min ålder. Jag känner mig relativt ung och det (kontraktssituationen) påverkar inte mig, säger han enligt engelska tidningen The Telegraph och fortsätter:

– Jag vill spela så många matcher som möjligt på högsta möjliga nivå. Det är det vi gör nu och det är det vi gör mot Bayern München.  Jag är väldigt ambitiös och känner att jag har ett par bra år till i mig. Det är definitivt så jag känner nu. Jag hoppas att jag kan hjälpa laget så länge som möjligt.

Vertonghen är den här säsongen noterad för fem matcher i alla turneringar och kom till Tottenham under sommaren 2012 från nederländska storklubben Ajax.

Annons
Publicerad 2019-10-01 10:10

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto