POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Uppgifter: Tidigare Öster-tränaren söker sig till Åland

Under Christian Järdlers ledning i Öster vann laget endast mot Halmstads BK i våras, och förlorade sedan tio matcher efter det. Under sommaren fick Järdler sparken från Östers IF och var uppgiven. I samband med uppsägningen sa han så här till HD: 

– Jag är trött på att sova dåligt på nätterna och ständigt grubbla.

Nu verkar det som att Järdler kan komma att lämna Sverige för att söka sig till Finland, skriver Ålandstidningen. Enligt uppgifter ska Järdler ha besökt IFK Mariehamn för att eventuellt anta ett nytt tränarjobb i den finska klubben.

 

Publicerad 2019-10-04 kl 15:53

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå