POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Uppgifter: Hammarby intresserat av Brage-back

Hammarby IF har redan gjort klart med en värvning av anfallaren Gustav Ludwigson från Örgryte IS till nästa säsong, men kan nu värva ytterligare en spelare från en förening superettan till säsongen 2020.

Fotbolltransfers.com uppger att Hammarby är intresserat av att knyta till sig Brages mittback Benjamin Hjertstrand, som har ett utgående avtal med Borlänge-klubben. Stockholmsklubben ska, enligt uppgifterna, ha visat konkret intresse för spelaren.

Hjertstrand, 25, var under en period under 2016 utlånad från Dalkurd till Brage och flyttade inför säsongen 2017 permanent till Brage. Den här säsongen är mittbacken noterad för två mål och tre assist på 26 framträdanden i superettan. Brage är placerat på fjärdeplats i den svenska andradivisionen.

Publicerad 2019-10-05 kl 23:32

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå