POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

United uppges ha identifierat tysk som ersättare till Solskjær

Ingen har nog missat Manchester Uniteds kräftgång i år i Premier League. Nio poäng på åtta ligamatcher och 1-0-förlust senast mot Newcastle. Det har resulterat i hård kritik mot tränaren Ole Gunnar Solskjær och spekulationer om att norrmannen ska få sparken.

Nu lanserar engelska tidningen Daily Mail vem som kan ersätta Solskjær på tränarposten. Enligt tidningen har Manchester United RB Leipzigs unge tyske tränare Julian Nagelsmann, 32, som huvudkandidat för uppdraget.

Manchester Uniteds ledning ska redan ha börjat samla in information om Nagelsmann, som 28-åring blev den yngste tränaren i Bundesligas historia när han tog över som huvudtränare i Hoffenheim. I somras tog han dock över som ny tränare i Leipzig, där han har avtal fram till sommaren 2023.

Publicerad 2019-10-09 kl 07:54

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå