POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Uppgifter: Mourinho har sikte på nytt Premier League-jobb

Efter att Jose Mourinho fick sparken från Manchester United trots kontrakt till 2020 har han sedan börjat som expert på Sky Sport inför den nya säsongen  Nu verkar han smida planer för att återgå till tränarkarriären, och sägs kunna dela sin tid mellan åtagandena, skriver The Daily Mail.

Klubbar som Mourinho sägs vara intresserad av är Chelsea, Tottenham och Real Madrid.

Tränaren sägs ha fått ett erbjudande från sin tidigare klubb Benfica och ytterligare ett från Guangzhou Evergrande som spelar i den kinesiska superligan.

Angående detta har han sagt:

– Jag måste ta beslutet med försiktighet och tålamod, vänta till rätt tillfälle och rätt erbjudande. Ett sådant erbjudande skulle behöva motsvara samma storlek och på samma nivå på lag som jag har tränat tidigare.

Mourinho sägs nu övervaka situationen i Tottenham och klubbens motgångar hittills under säsongen. Det sägs att Mauricio Pochettino eventuellt hänger löst som tränare för laget.

Enligt rapporter från Sportmail har Pochettino börjat distansera sig från klubben och verkar på väg därifrån. Tränaren kan dock få det svårt att bli köpt av en annan klubb då hans kontrakt med Tottenham löper ut 2023. Om klubbar som Manchester United eller Real Madrid vill ha honom måste de betala 32 miljoner euro, cirka 349 miljoner kronor. 

Publicerad 2019-10-09 kl 09:44

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå