POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Juventus-stjärnans missnöje: "Har inte fått chansen"

Juventus tyske mittfältare Emre Can, 25, lämnades utanför lagets Champions League-trupp till gruppspelsfasen i turneringen och har dessutom fått knapp speltid under inledningen av säsongen med endast spel i tre ligamatcher.

Nu kommenterar Can situationen i klubblaget.

– Jag är inte glad i Juventus nu. Jag spelar inte lika mycket. Förra säsongen spelade jag mycket och särskilt i viktiga matcher för Juventus, samtidigt som jag spelade bra, säger tysken enligt spanska tidningen As.

Däremot är han hoppfull om en vändning framöver.

– Jag har inte fått chansen den här säsongen, men jag tror att jag får chansen igen när jag kommer tillbaka till klubben (efter landslagsuppehållet).

Can anslöt under sommaren 2018 till Juventus från Liverpool och har kontrakt med klubben fram till sommaren 2022. Förra säsongen blev han noterad för fyra mål och en assist på 37 matcher i alla turneringar.

Publicerad 2019-10-10 kl 09:04

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå