Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Grekisk klubb visar intresse för Peking-anfallare

Sillybloggen

IFK Norrköpings anfallare Kalle Holmberg har under en längre tid varit aktuell för en flytt utomlands och kan lämna Peking efter säsongen vid kontraktets slut. Anfallaren uttalade sig i slutet av augusti om att han är inställd på att lämna, medan Jens Gustafsson nyligen sa att han gärna skulle vilja skriva ett nytt avtal med anfallaren. 

Holmberg kopplades i somras ihop med grekiska klubben Aris Thessaloniki och uppgavs vara nära en flytt, men blev trots det kvar i Peking.

– Det är klart att det är en liten besvikelse eftersom att det var så pass konkret och ganska nära, men yttre omständigheter ställde till det. Samtidigt trivs jag jättebra här och är sugen på att göra det bra här, sa han till Fotbollskanalen då. 

Nu uppger grekiska SDNA att Aris, med svenskarna Daniel Sundgren och Daniel Larsson i laget, fortsatt är intresserat av svensken och att en ny kontakt togs från klubbens sida i förra veckan med spelarens agent Martin Dahlin. Intresset ska dessutom vara ömsesidigt mellan parterna.

Annons

Holmberg är i år noterad för fyra mål och en assist på 22 matcher i allsvenskan.

Publicerad 2019-10-10 07:30

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto