POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Hamsik utesluter inte Napoli-comeback: "Finns kvar i mitt hjärta"

Marek Hamsik lämnade i vintras, efter elva och ett halvt år, Napoli för spel i kinesiska klubben Dalian Yifang. Slovaken är hittills noterad för tre mål och två assist på 23 matcher i den kinesiska högstaligan och berättar nu att han trivs bra i landet.

– Jag mår bra i Kina och säsongen är snart slut. Det har redan gått ett år och jag börjar vänja mig vid saker och ting här, säger han till Sport Mediaset enligt Football-Italia.

– Att lämna Napoli var mitt beslut. Jag är självklart ledsen, men Napoli finns kvar i mitt hjärta. Nu ska jag se på grabbarna mot Atalanta. Det här Napoli-laget kan vinna ligan och gå långt i Champions League. De kan göra vad som helst, fortsätter han.

Hamsik blev i år 32 år gammal, men utesluter inte en comeback i Napoli.

– Jag vet inte om jag skulle vara användbar just nu för Napoli. Jag vill inte utesluta att jag kommer tillbaka för att hjälpa dem, men jag vill också säga att jag har skrivit på för tre år i Kina, så jag tror att jag kommer att stanna här.

Publicerad 2019-10-11 kl 12:20

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå