Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Hamsik utesluter inte Napoli-comeback: "Finns kvar i mitt hjärta"

Sillybloggen

Marek Hamsik lämnade i vintras, efter elva och ett halvt år, Napoli för spel i kinesiska klubben Dalian Yifang. Slovaken är hittills noterad för tre mål och två assist på 23 matcher i den kinesiska högstaligan och berättar nu att han trivs bra i landet.

– Jag mår bra i Kina och säsongen är snart slut. Det har redan gått ett år och jag börjar vänja mig vid saker och ting här, säger han till Sport Mediaset enligt Football-Italia.

– Att lämna Napoli var mitt beslut. Jag är självklart ledsen, men Napoli finns kvar i mitt hjärta. Nu ska jag se på grabbarna mot Atalanta. Det här Napoli-laget kan vinna ligan och gå långt i Champions League. De kan göra vad som helst, fortsätter han.

Hamsik blev i år 32 år gammal, men utesluter inte en comeback i Napoli.

– Jag vet inte om jag skulle vara användbar just nu för Napoli. Jag vill inte utesluta att jag kommer tillbaka för att hjälpa dem, men jag vill också säga att jag har skrivit på för tre år i Kina, så jag tror att jag kommer att stanna här.

Annons
Publicerad 2019-10-11 12:20

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto