POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Uppgifter: Barca letar ny nummer nio – ute efter PL-stjärnorna

I januari fyller Barcelonas Luis Suárez 33 år och den katalanska klubben börjar nu se sig för efter en ersättare till uruguayanen. Barca ska nu ha en ”önskelista” med fyra namn som de ska försöka knyta till sig under kommande januarifönster.

Enligt Mundo Deportivo är Harry Kane och Marcus Rashford två av de namnen. Övriga två då? Drömnamnet ska vara Kylian Mbappé och ett annat namn som ska vara intressant är Inters striker Lautaro Martínez.

Suárez har den här säsongen noterats för fyra mål på sex matcher i La Liga. Sedan ankomsten till Barcelona har 32-åringen stått för 183 mål och 98 assist på 255 matcher. Anfallarens nuvarande kontrakt med klubben går ut i juni 2021.

Publicerad 2019-10-12 kl 16:18

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå