Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Manchester United uppges muntligt överens med Mandzukic

Sillybloggen

Mario Mandzukics, 33, framtid i Juventus har under en längre tid rapporterats vara osäker. I somras kopplades kroaten ihop med en flytt till Manchester United, men blev i slutändan kvar i Turinklubben med resultatet att han inte blev uttagen i lagets trupp till gruppspelet i Champions League den här säsongen.

Under senaste tiden har Mandzukic ryktats vara aktuell för en flytt till USA eller Qatar, men nu kommer nya uppgifter om att United fortsatt är med i racet.

Det är engelska tidningen Daily Express som uppger att United är muntligt överens med anfallaren om en gemensam framtid. Anfallaren ska vara tillgänglig till försäljning för tio miljoner euro, drygt 108 miljoner kronor.

Mandzukic anslöt under sommaren 2015 till Juventus från Atlético Madrid och har avtal med klubben fram till sommaren 2021. Kroaten är den här säsongen inte noterad för någon tävlingsmatch.

Annons
Publicerad 2019-10-13 10:12

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto