Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Två Blåvitt-spelare kan lämna

Sillybloggen

IFK Göteborg har två unga spelare med mycket potential, Alhassan Yusuf och August Erlingmark. Även utanför Sverige har man förstått vilka guldkorn som finns i Göteborgslaget. Wolverhampton sägs ha visat intresse för Yusuf och flera stora belgiska klubbar är intresserade av Erlingmark, skriver SportExpressen

Specifikt Yusuf sägs, enligt tidningen, säljas dyrt från klubben, men båda spelarna kan vara aktuella för försäljning redan i vinter. 

Yusuf, 19, har spelat i IFK Göteborg sedan 2018 i allsvenskan och har spelat 24 matcher med Blåvitt. 19-åringen skrev på ett kontrakt med en option över två år när han kom till klubben. Detta innebar att han kunde lämna klubben 2020, men i somras togs klausulen bort och kontraktet är nu tecknat till 2022.

Erlingmark, 21, har spelat 64 allsvenska matcher sedan han började spela i A-laget och hans kontrakt sträcker sig till 2021. 21-åringen är fostrad i IFK Göteborg och har kommit upp till laget genom klubbens ungdomsverksamhet.

Annons
Publicerad 2019-10-15 16:32

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto