Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bekräftat: Guerreiro stannar kvar i Dortmund

Sillybloggen

Borussia Dortmund förlänger med Raphaël Guerreiro till 2023. Klubben bekräftade förlängningen på sin Twitter under torsdagseftermiddagen.

Klubbens sportchef Michael Zorc har inget annat än lovord när han talar om spelaren:

– Raphaël har internationell erfarenhet, han är en avancerad spelare som kan spela på olika positioner och anpassa sig fort, säger han enligt tyska Transfermarkt.

Raphaël Guerreiro kom till den tyska klubben 2016, och sågs som en av världens mest eftertraktade spelare utan kontrakt. Storklubbar som sägs varit intresserade av spelaren är FC Barcelona men diskussioner med Paris Saint-Germain ska också förekommit.

Detta nekar dock sportchefen till. Guerreiro själv skrattade bara bort ryktena i media genom att skriva på sin Twitter “tio procent av nyheterna är sanna, jag är i Paris men på Disney Land om det ger er ett tydligare svar, enligt Transfermarkt.

Annons

– Jag trivs i klubben och i landet. Borussia Dortmund är en bra klubb, jag och min familj trivs bra här. Jag kommer att göra allt jag kan för att bidra till klubben och laget för att nå de mål som är satta. Speciellt nu i kommande möte med Gladbach på lördag, säger Guerreiro.

Publicerad 2019-10-17 16:20

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto