POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
4v

Officiellt: Mittfältare lämnar TFF - återvänder till division 2-klubb

Robin Nilsson, 31, lämnade vintern 2017 Gefle IF för spel i Trelleborgs FF. Efter snart två säsonger i superettan och en säsong i allsvenskan med Skånelaget lämnar nu mittfältaren föreningen för återkomst till division 2-klubben Ängelholms FF inför säsongen 2020. Han har skrivit på ett tvåårskontrakt med föreningen, meddelar klubben på sin hemsida.

– I Robin får vi en spelare med mycket erfarenhet att komplettera vår unga trupp. Han besitter de egenskaper som våra unga spelare skall lära av för att hantera nya situationer, säger ÄFF-tränaren Roar Hansen i en kommentar på klubbens hemsida.

Nilsson tillhörde senast ÄFF mellan 2009 och 2013. Nilsson är i år noterad för elva matcher för Trelleborg i superettan. TFF är tia i serietabellen.

Publicerad 2019-10-17 kl 17:07

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå