POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
4v

Uppgifter: Allegri “väldigt nära” att ta över Manchester United

Manchester United och managern Ole Gunnar Solskjær har haft en tuff inledning på säsongen och har omgärdats av rykten att han kommer få sparken. Nu rapporterar Tuttosport att Manchester United ska vara ”väldigt nära” en ersättare.

Det handlar om Juventus förra tränare Massimiliano Allegri. Enligt den Turinbaserade sajten har kontakten med den italienska tränaren intensifierats och man skriver att en konkret diskussion ska äga rum.

Även Tottenham ska ha visat intresse för Allegri och enligt sajten kan italienaren ha ett nytt jobb inom ett par veckor. Tidigare har The Guardian uppgett att italienaren vill ta över Manchester United och att han ska studera engelska för att förbereda sig för en flytt till nordvästra England.

Förutom Juventus har Allegri tidigare tränat bland annat Milan och Cagliari.

Publicerad 2019-10-17 kl 07:25

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå