POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
3v

Uppgifter: MLS-klubb vill ha Bachirou - scoutade mittfältaren i Hammarby-matchen

Fouad Bachirou har flera gånger under det senaste året ryktats bort från Malmö FF. I vintras förekom uppgifter om att MLS-klubben Minnesota United lade ett bud på mittfältaren, men som MFF nobbade. I somras uppgav Expressen att den turkiska storklubben Besiktas var intresserat av 29-åringen, något som han själv bekräftade att han hört, även om han inte visste hur konkret det var.

Nu ska en annan klubb vara intresserad av MFF-kuggen. Enligt Expressen var Vancouver Whitecaps tränare på Marc dos Santos på plats för scouta mittfältaren när Malmö förlorade med 2-0 mot Hammarby. Tidningen skriver vidare att MLS-klubbens huvudtränare hade sällskap av sin assisterande tränare och Bachirous agent. Expressen skriver att Vancouver Whitecaps förbereder ett på bud på Bachirou och hoppas knyta till sig 29-åringen i vinter.

Den här säsongen slutade Vancouver sist i den östra konferensen i MLS. MFF:s sportchef Daniel Andersson är fåordig om uppgifterna.

– Det kommenterar vi inte, säger han till Expressen.

Bachirou har kontrakt med Malmö FF över säsongen 2022. Den här säsongen har gjort 36 framträdanden och noterats för tre assist.

Publicerad 2019-10-20 kl 21:19

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå