Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Manchester United vill värva tyske anfallssuccén

Åtta mål och en assist på elva spelade matcher. RB Leipzigs tyske landslagsanfallare Timo Werner, 23, har även inlett den här säsongen starkt efter 19 mål och tio assist på 37 matcher i alla turneringar förra säsongen.

Werner har under en längre tid spekulerats vara aktuell för en flytt, men förlängde så sent som i somras sitt kontrakt, som då var utgående, till sommaren 2023. Trots det har dock inte spekulationerna tystnat.

Engelska tidningen Daily Express rapporterar nu att Manchester United-tränaren Ole Gunnar Solskjær vill värva anfallaren. Detta som en möjlig lösning på lagets anfallsproblem med endast Marcus Rashford som etablerad central anfallare i truppen, då Romelu Lukaku i somras lämnade permanent för flytt till Inter och Serie A. Samtidigt skriver tidningen att även Liverpool ska vara intresserat av anfallaren.

ANNONS
Publicerad 2019-10-21 kl 10:50

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto