POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
3v

Uppgifter: Manchester United vill värva tyske anfallssuccén

Åtta mål och en assist på elva spelade matcher. RB Leipzigs tyske landslagsanfallare Timo Werner, 23, har även inlett den här säsongen starkt efter 19 mål och tio assist på 37 matcher i alla turneringar förra säsongen.

Werner har under en längre tid spekulerats vara aktuell för en flytt, men förlängde så sent som i somras sitt kontrakt, som då var utgående, till sommaren 2023. Trots det har dock inte spekulationerna tystnat.

Engelska tidningen Daily Express rapporterar nu att Manchester United-tränaren Ole Gunnar Solskjær vill värva anfallaren. Detta som en möjlig lösning på lagets anfallsproblem med endast Marcus Rashford som etablerad central anfallare i truppen, då Romelu Lukaku i somras lämnade permanent för flytt till Inter och Serie A. Samtidigt skriver tidningen att även Liverpool ska vara intresserat av anfallaren.

Publicerad 2019-10-21 kl 10:50

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå