Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Milanspelaren kommer stanna - känner mer förtroende

Sillybloggen

Efter att Stefano Pioli tillträtt som tränare för Milan sägs nu spelaren Rade Krunic känna sig säker på att han vill stanna kvar i klubben. Tidigare har det funnits rykten om att spelaren skulle bli utlånad till Genoa, enligt Football-Italia, men enligt sajten har han nu tagit sig själv bort från marknaden.

– Det första som Pioli krävde av oss var att vi skulle bli starkare mentalt. Efter det tycker jag att vi är en starkare och mer välslipad trupp, säger Krunic enligt Football Italia.

26-åringen har varit bänkvärmare under flera matcher men blev i söndags inbytt i mötet med Lecce. Detta var något han värdesatte och sägs nu känna sig mer motiverad att stanna i laget.

– Vi kan nu se tydligt vad vår tränare kräver, och det är vinst. Det förtroende vi får känns väldigt bra. Jag tycker inte att resultatet i matchen (2-2) bör vara en representation av oss som lag. Det är bara en sak som gick dåligt i jämförelse med alla de framgångar vi gjort sedan tränarbytet, säger han.

Annons
Publicerad 2019-10-21 16:27

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto