Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Nya Serie A-klubbar vill värva Ibrahimovic

Sillybloggen

Zlatan Ibrahimovics, 38, framtid i Los Angeles Galaxy är osäker. Svensken har avtal med MLS-klubben över den här säsongen och hintade i förra veckan om att åttondelsfinalmötet med Minnesota United natten till måndagen kunde bli hans sista match i karriären, men i stället vann Galaxy med 2-1 och därmed får nu Ibrahimovic spela vidare i slutspelet i USA.

Samtidigt har Ibrahimovic fortsatt spekuleras vara aktuell för en flytt tillbaka till Europa för spel i en europeisk klubb, även om han tonade ner det något under pressträffen inför avtäckningen av hans nya staty i Malmö. Nyligen hintade han om att en flytt till Napoli skulle kunna vara intressant, vilket fick tränaren Carlo Ancelotti att reagera så här:

– Jag ska ringa honom i kväll och säga att vi väntar på honom. Jag har stor tillgivenhet till honom och jag såg att han gjorde 29 mål på 30 matcher i MLS. I morgon, efter att jag ringt honom, kommer jag att berätta för er hur samtalet gick, sa Ancelotti skämtsamt till Sky Sport Italia, enligt Football-Italia.

Annons

Nu rapporterar Corriere dello Sport om att ytterligare en klubb i Serie A är intresserad av svenskens signatur. Enligt tidningen vill Bologna erbjuda svensken ett kontrakt över sex månader, den kommande vårsäsongen. Bologna är just nu på 13:e-plats i ligatabellen och i laget spelar sedan tidigare även svensken Mattias Svanberg. Dessutom ska även, enligt Calciomercato, Inter vara ute efter Ibrahimovic för ett kontrakt över sex månader.

Ibrahimovic är den här säsongen noterad för 30 mål och sju assist på 30 matcher i MLS.

Publicerad 2019-10-21 07:49

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto