POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
3v

Uppgifter: Stahre Öis drömnamn till ny tränare

Örgrytes tränare Thomas Askebrand sitter med ett utgående kontrakt efter att klubben valde att säga upp en option i kontraktet på ytterligare ett år. Nu rapporterar GT att klubben har ett nytt drömnamn till tränarposten – Mikael Stahre.

Dock skriver tidningen att 44-åringen, med tränarjobb i AIK, Panionios, IFK Göteborg, Häcken och San José Earthquakes, ska ha meddelat klubben att han för tillfället har högre ambitioner än superettan.

– Min framtid är öppen, säger Stahre till GT.

Öis söker samtidigt en person till rollen som sportchef, en roll som stått tom sedan maj 2016. Enligt GT ska Askebrand vara ett av namnen till den posten. Det ska även vara så att klubben vill att sportchefen ska få vara med och välja den nya tränaren, vilket är en av anledningarna till att Öis valde att säga upp optionen i Askebrands kontrakt.

Öis ligger för närvarande på en sjätteplats i superettan och har en minimal chans att ta sig upp på kvalplatsen.

Publicerad 2019-10-21 kl 16:11

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå