Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Hammarby intresserat av att värva Nordfeldt i vinter

Sillybloggen

Kristoffer Nordfeldt har hamnat på bänken i Swansea och har fått dåligt med speltid under inledningen av säsongen. Under den senaste landslagssamlingen öppnade han själv för en flytt från den walesiska klubben, som han har kontrakt med fram till nästa sommar.

– Det är väl rätt uppenbart att de inte är nöjda med att betala det som de gör till mig när jag inte är med och bidrar. Speciellt med tanke på situationen som klubben befinner sig i ekonomiskt, sa han till Fotbollskanalen.

Han menade också att allsvenskan är ett alternativ.

– Rent generellt tycker jag allsvenskan tagit jättesteg senaste åren. Så det blir väl mer och mer intressant, tycker jag, sa han.

Nu uppger Expressen att Hammarby är en av klubbarna som har visat intresse för landslagsmålvakten. Tidningen menar att de inte har tagit något beslut i målvaktsfrågan, men att klubben ska vara öppen för att värva honom.

Annons

Hammarby sitter sedan tidigare med två målvakter på utgående kontrakt. Både klubben och Davor Blazevic har sedan tidigare flaggat för att de är nära en förläning, medan sportchefen Jesper Jansson menar att Johan Wilands fortsättning i klubben beror på hur målvakten återhämtar sig från den skadesituation han befinner sig i.

– Ja, självklart. Det är rätt självklart att när Johan är skadad så har vi en dialog om hur det går med den skadan, sa Jansson till Fotbollskanalen och menade att han var lugn över målvaktssituationen eftersom Bajen har bra dialog med målvakterna.

Nordfeldt har tidigare spelat i allsvenskan med Brommapojkarna, en klubb han lämnade 2012 för att gå till Heerenveen. Han gick till Swansea sommaren 2015.

Publicerad 2019-10-22 19:37

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto