Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Tidigare PL-spelaren en av huvudkandidaterna till ny Öis-tränare

Sillybloggen

Sedan tidigare har Örgryte jagat både en ny sportchef och en ny tränare. Tränaren Thomas Askebrand sitter med ett utgående kontrakt och klubben har inte haft någon sportchef sedan våren 2016.

I går målade GT ut Mikael Stahre som ett drömnamn på tränarposten och i dag har tidningen ett nytt namn: Martin Pringle. Enligt GT är 48-åringen en av slutkandidaterna till jobbet som ny Öis-tränare och ska även ha synts på läktaren under Öis match mot Degerfors under gårdagen.

– Det är många rykten igång och jag kommenterar inga namn, säger Joacim Nordh om uppgifterna.

Pringle har inte något jobb för tillfället, efter att han lämnade Eskilsminne efter förra året. Då hade han tagit laget till gruppspelet i svenska cupen och slutat fyra i division 1.

Pringle har under sin spelarkarriär spelar i klubbar som Benfica, Helsingborgs IF och dåvarande PL-klubben Charlton och har som tränare varit ibland annat Gais, Öis och FC Köpenhamn som assisterande tränar. Förutom Eskilsminne har han även varit huvudtränare i Västra Frölunda och Göteborg FC.

Annons
Publicerad 2019-10-23 18:15

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto